За нас

Ние от Bk Fashion Atelier създаваме устойчива мода, която подчертава уникалната красота на всяка жена. Нашата мисия е да ви предложим не просто облекло, а стил, изтънченост и самочувствие.
 
С внимание към световните модни тенденции и качествени материи, ние създаваме облекла с минималистичен дизайн и комфортни кройки, които се превръщат в част от вашата индивидуалност.

Стремим се към съвършенство във всеки аспект на нашия процес на производство - от избора на премиум платове и материали до внимание при изпълнението на детайла във всеки шев. Придържаме се към водещите стандарти в модната индустрия, като използваме екологосъобразни материали и технологии, за да създаваме устойчива мода с етика и стил.
 
Вярваме, че всеки заслужава да се чувства комфортно във всяка ситуация. Затова предлагаме възможност да съобразим размерите на нашите продукти с индивидуалните мерки на нашите клиенти, за да осигурим перфектното съответствие.
 
С водещ дизайнер Боряна Колева, която е отдадена на своята страст за създаване на красиви и удобни дрехи и с богатия професионален опит на Катя Колева в шивашката индустрия в България, ние гарантираме най-високо качество и неповторим стил във всяка една от нашите колекции.
 
Доверете ни се и разкрийте своята неповторима красота с Bk Fashion Atelier!
За нас